Volg ons

Al onze zuivelproducten zijn gemaakt van eigen weidemelk en puur fruit

De basis van onze zuivel is de weidemelk van onze koeien. We zorgen dat ze het beste voer krijgen en melken ze tweemaal per dag. Ze grazen zoveel mogelijk buiten (ruim 200 dagen/jaar). Het beetje krachtvoer dat we aankopen is GMO-vrij.

Van de verse melk wordt zuivel gemaakt volgens traditionele bereidingswijze. Zo krijgen onze kwark en hangop alle tijd om uit te lekken tot een romig eindproduct.

Al onze melk wordt eerst gepasteuriseerd voordat we er yoghurt of kwark van maken. Voor onze halfvolle en magere producten ontromen we de melk, verder halen we niets uit de melk en voegen we er niets vreemds aan toe. Zo heeft onze volle yoghurt een natuurlijk vetpercentage tussen de 3,8 en 4,6% afhankelijk van het seizoen.

Hieronder vind je per product meer informatie, mocht je toch nog vragen over een product hebben, neem dan contact op via onze contactpagina.

Simpelweg genieten!

Cheesecakes

Eénpersoonsverpakking vol heerlijke zuivel! Gemaakt met puur fruit en crunchy koekkruimels! Voor een heerlijk verwenmoment!

TO GO Producten

’s Ochtends geen tijd om je ontbijt of lunch te maken? Neem dan onze To Go producten en je hebt een heerlijk ontbijt of lunch! De topdeksel is gevuld met heerlijke appel-rozijn granola van Yespers.
Zo ben jij helemaal ready to go!

Sharing is caring

Samen een toetje delen is toch het beste wat er is? En dat kan met onze 400 en 500 gram verpakkingen. Natuurlijk kun je ze ook alleen opeten over meerdere dagen!

Bio assortiment

De lekkerste biologische zuivel gemaakt van biologische weidemelk, puur fruit en een beetje suiker!

Eiwitrijke producten

Smaakvolle eiwitrijke producten ontwikkeld met de zorg voor de zorg!

Simpelweg genieten van overheerlijke handgemaakte toetjes