Volg ons

Brabantse lekkernijen: de kwarktoetjes van Qarc zijn vernieuwd!

Per 15-03-2014 vind je de hernieuwde kwark toetjes van Qarc in het schap. We maken nu gebruik van een andere fruitleverancier. We krijgen nu het fruit als gezeefde puree binnen; dus er zitten geen pitjes meer in de vruchtenkwark!

Dit fruit is ook puur fruit zonder toevoegingen en zo min mogelijk bewerkt, dus dat is niet veranderd ten aanzien van onze vorige fruitleverancier! Doordat we nu purees gebruiken zijn de arbeidskosten lager en dit zorgt er ook voor dat je de toetjes nu voor een lagere prijs in het schap vindt! Snel naar de Jumbo of de Hooiberg dus om de toetjes te halen!

Voor Joris Zorg maken we nu een 100% streekproduct, namelijk Honingkwark. De honing komt van een imker uit Reusel en maakt de kwark zacht en lichtgezoet. Over twee weken is het tijd voor een nieuwe maandsmaak. Cranberry-appel-kaneel wordt dan vervangen door Mango-vanille! Een heerlijke combi en een lekker zachte vruchtenkwark!

Begin maart zijn we bij een bijeenkomst van de ZLTO geweest om deelname aan de Foodhall te bespreken. Deze Foodhall moet halverwege 2015 opengaan op Strijp S. Meer info vind je op Bericht Foodhall We houden je op de hoogte of ook Qarc in deze Foodhall straks verkrijgbaar is!

Bij de Jumbo in Hapert kun je nog steeds de Streekmanden bestellen voor 9,95 per persoon (mand is voor 2 personen). Binnenkort wordt de inhoud aangepast naar het lente seizoen! Meenemen zo’n mand dus als je samen met je vriend(in) gaat picknicken! Heerlijk genieten van deze brabantse lekkernijen!