Zoals beloofd willen we ook de mensen achter QARC zich voor laten stellen aan jullie. Deze week Simone en Mieke van Zuilichem aan het woord.
Ik ben… Simone!
Waarom werk je voor QARC?
Tijdens mijn verblijf in Italië, ben ik in contact gekomen met regionaal kwalitatief voedsel via Slowfood en Eataly. Mede hierdoor heb ik een grote passie voor lokale producten ontwikkeld. Daarnaast voel ik me betrokken bij mijn familie.
Wat voor werk doe je bij QARC?
Veel verschillend werk: ik ben betrokken bij het produceren van de toetjes, maak de bodems en begeleid daarbij de zorgboeren, lever toetjes bij klanten, haal producten op bij onze leveranciers, en sta voor promoties in winkels.
Wat vind je de leukste werkzaamheden?
Ik geniet vooral van werkzaamheden waarbij we samen iets creëren, bijvoorbeeld tijdens de productie, of het ontwikkelen van een nieuwe smaak. En tijdens de promoties geniet ik van alle enthousiaste reacties!
Wat is je favoriete QARC smaak?
Frambozen
Welke smaak zou je zelf toevoegen aan het QARC assortiment?
Lavendel-frambozen QARC
Ik ben… Mieke
Waarom werk je voor QARC?
Ik ben aangestoken door het enthousiasme van mijn dochter en wilde daarom ook graag meewerken binnen het bedrijf. Dit vind ik erg leuk!
Wat voor werk doe je bij QARC?
Omdat ik al vanaf het begin bij het bedrijf ben betrokken kan ik alle werkzaamheden. Zo maak ik de witte kwark, kan ik de verschillende recepten maken, afvullen, bestellingen wegbrengen naar klanten, promoties in winkels, heb ik contacten met bestaande klanten en houd ik de bestellingen bij.
Wat vind je de leukste werkzaamheden?
Als we een grote bestelling hebben en we veel toetjes kunnen maken!
Wat is je favoriete QARC smaak?
Mango-passievrucht
Welke smaak zou je zelf toevoegen aan het QARC assortiment?
Kersen met kaneel