Volg ons

Even voorstellen: Kari Fleerakkers!

Kari Fleerakkers is ook één van de hulpboeren van zorgboerderij bij de Pinken die ons iedere week komt helpen met de werkzaamheden. Kari is een kei in het stickeren van de datum op de sleeves en doet dit heel netjes. Hieronder stelt ze zich voor:

Wie ben je?
Ik ben Kari Fleerakkers en werk 11 jaar op de zorgboerderij. Hier heb ik het erg naar mijn zin! Het werken met dieren vind ik erg leuk. En ik vind het fijn om veel buiten te zijn. Via de zorgboerderij ben ik in contact gekomen met Qarc. En vanuit daar is het balletje gaan rollen.

Wat voor werk doe je bij Qarc?

Ik sticker de sleeves van de toetjes. Dit doe ik elke week op dinsdagmiddag. Ik ga zelf de sleeves halen bij Qarc en neem ze dan mee naar de zorgboerderij. Daar heb ik rustig de tijd om alle sleeves te stickeren. Ik vind het leuk om te doen en het geeft wat afwisseling.

Wat is je favoriete Qarc smaak?
Stoofpeer is mijn favoriet. Soms krijg ik een toetje mee als ik klaar ben met werken. Dat is dan smullen!

Welke smaak zou je zelf toevoegen aan het Qarc assortiment?
Het lijkt mij lekker om een karamel toetje te proeven van Qarc. Het liefst in combinatie met chocolade. Dat zou dan ook zeker mijn nieuwe favoriet worden. Al moet ik zeggen dat ik alle toetjes tot nu toe wel erg lekker vind. Mocht je dit toetje gaan maken Leonie, dan wil ik mezelf bij deze aanmelden voor het test panel 😉

Kari