Volg ons

Meet our team!

Hoihoi, ik ben Manouk Schellekens, 20 lentes jong en kom uit Dalem.
Sinds augustus ben ik fulltime aan het werk bij Qarc Zuivel. Ik vind het leuk om de toetjes af te werken tot eindproduct.

Mango is mijn lievelingssmaak, zeker een aanrader.. 🥭

Hee, ik ben Kelly van Herk. Woon in Reusel en ben 36 jaar. Sinds september ben ik werkzaam bij Qarc Zuivel, ik vind het erg leuk om recepten te maken, en de vulmachine draaiende te houden.

Mijn favoriete toetje is: aardbeien cheescake. 🍓

Mijn naam is Marloes de Brouwer-Dirkx.
Ik ben sinds februari 2022 werkzaam bij Qarc Zuivel. Van een kantoorbaan naar lekker sjouwen op de boerderij, tussen alle toetjes. Ik zit een dag van de week op kantoor en werk ik twee dagen in de productie. Ook bezorg ik bij een aantal klanten onze lekkerste zuivel.

Mijn favoriete toetje? Griekse stijl yoghurt.
Het liefste met granola en wat vers fruit. 🍌🍓

Hoii, ik ben Imke Paridaans, 17 jaar en kom uit Bladel.
Omdat ik dit jaar heb gekozen voor een tussen jaar, ben ik gaan werken bij Qarc Zuivel. Hier werk ik nog niet zo lang, maar ik kijk er erg naar uit om van alles te leren.

Ik heb al verschillende Qarc toetjes mogen proeven en vind ze erg lekker! Mijn favoriete smaak is framboos.

Hai, mijn naam is Lara ben 18 jaar oud.
Ik werk nu zo’n 3 maanden bij Qarc Zuivel en heb het hier erg naar mijn zin. Ik heb al een heleboel taken uit mogen voeren zoals: orders klaarzetten en inpakken in de koeling, shakes afvullen en bij de vulmachine staan. Hier voorzien wij de toetjes van een sleeve.

Natuurlijk heb ik ook toetjes geproefd, de cheesecakes zijn zeker een aanrader!

Mijn naam is Iveke van Gerven. Sinds februari ben ik in dienst bij Qarc Zuivel. Voorheen werkte ik als agrarisch bedrijfsverzorgster, waar mijn werk toen bestond uit het voeren en melken van koeien, maak ik nu samen met mijn collega’s van verse melk heerlijke toetjes!
In mijn vrije tijd wandel ik veel met de honden en fiets ik graag grote tochten op de racefiets of Mountainbike. Samen met Big Challenge zet ik me ook jaarlijks in voor de Alpe d’Huzes. 🚲
Naast werken en fietsen is tonpraten ook een uit de hand gelopen hobby van mij. Vanaf oktober tot april zijn mijn weekenden daar goed mee gevuld. Zo leuk om mensen een leuke avond te bezorgen en ze lekker te laten lachen!

Waar ik de energie vandaan haal? Uit de toetjes van Qarc natuurlijk!
De volle kwark is mijn favoriet.

Hoi! Mijn naam is Bert Ronde, ik ben 21 jaar oud en kom uit Geldrop. Ik werk nu een aantal weken bij Qarc Zuivel en volg in combinatie de opleiding Voeding en Kwaliteit, niveau 4 bij SVO Vakopleiding Food in Houten.

Ik hoop de komende twee jaar bij Qarc veel ervaring op te doen en het niveau 4 papiertje alsnog binnen te halen. 📃
De toetjes met mango smaak zijn mijn favorieten. Maar de shakes zijn ook erg lekker! 🥭

Hoii mijn naam is Lois Bolte, 19 jaar oud.
Ik werk nu ongeveer 1,5 jaar bij Qarc Zuivel.
Momenteel breng ik hier mijn tussenjaar door.
Ik vind het leuk om recepten te draaien, shakes af te vullen
en de vul machine draaiende te houden.
Het lekkerste toetje vind ik aardbeien cheesecake. 🍓