Volg ons

Nominatie Agrarisch Ondernemer 2017

Ieder jaar kunnen alle agrarische ondernemers in Nederland genomineerd worden voor de prestigieuze prijs Agrarisch Ondernemer van het jaar. Vanuit alle aanmeldingen wordt een top 10 geselecteerd. Op deze bedrijven wordt een bedrijfsfilmpje gemaakt en er wordt een interview afgenomen. Op basis van deze informatie beslist de jury wie bij de laatste vijf genomineerden horen.

Samen met mijn ouders zijn we genomineerd en zijn we uiteindelijk in de top 5 terecht gekomen. We hebben de jury ontvangen op ons bedrijf en hen over de filosofie achter de melkveehouderij en achter QARC verteld. En natuurlijk hebben we ze onze heerlijke toetjes meegegeven! De jury heeft ook de andere 4 genomineerde bedrijven bezocht en op basis van de gesprekken en de aangeleverde informatie hebben zij uiteindelijk de winnaar gekozen welke op 30 maart bekend gemaakt zou worden.

Van Zuilichem

Op 30 maart zijn we, samen met familie en personeel, afgereisd naar Figi Zeist voor de uitreiking. Een super leuke middag vol vermaak! Helaas zijn we niet in de prijzen gevallen, maar deze dag samen met de kern van ons bedrijf beleven, was zeker goud waard!

gro404162-199