Volg ons

QARC in de media

Onze QARC toetjes hebben de laatste tijd flink wat kilometers afgelegd. Naast de vertouwde verkooppunten in de kempen zijn onze QARC toetjes namelijk nu ook de vinden in het schap van alle tien de Marqt filialen in de randstad.
De toetjes worden bij ons op de boerderij opgehaald met een retourrit van een bedrijf uit Amsterdam zodat er geen extra kilometers gemaakt hoeven te worden.

Tijdens de promotie van onze toetjes bij Marqt is er in de (online) media veel aandacht aan besteed en natuurlijk in de schappen van alle filialen.

Naast onze vertrouwde verpakkingen is er een nieuwe lijn opgezet. Deze toetjes zijn 180 en 400 cc en voorzien van een kartonnen sleave. Zo kunnen we meer informatie kwijt op de verpakking over ons product en de toetjes vallen zo nog beter op in het schap. Wij zijn heel trots op deze nieuwe lijn en vinden hem er fantastisch uitzien. Jan van Der Asdonk is wederom het creatief brein achter dit design.

Ook hebben we afgelopen maand Frambozen QARC geleverd aan Boerschappen. Bij hen kun je iedere week een krat met heerlijke streekproducten ophalen. Wij hebben zelf ook een krat meegenomen en genoten van kip, vis, verse groentes en zuivel.

Omdat we steeds meer toetjes produceren, hebben we geïnvesteerd in een nieuw multifunctioneel vat van ASTA Eismann. Deze is afgelopen maand bij ons geleverd. We kunnen nu naast kwark meerdere producten maken en zijn aan de slag gegaan met de eerste testen..Naast de productie voor onze nieuwe hebben we niet stil gezeten. Over 2 weken komt er een nieuw product in het schap speciaal voor de allerkleinsten! Een update volgt spoedig.