Volg ons

Qarc update; alles over kwark!

We hebben nu een half jaar onze kwark producten op de markt. Via Jumbo Dick van Gerwen, de kaasboerderij en restaurant de Buitenman hebben we vele positieve reacties mogen ontvangen!

Wederom hebben we enthousiaste ondernemers gevonden die 100% achter lokale producten staan en onze kwark producten graag een kans willen geven in hun winkel of kaart in 2013.

Morgen (23 dec) staan we met onze kwark toetjes Plus van Doornmalen in Eersel. Iedereen kan hier een mini qarc toetje komen proeven! Ook 24 december zijn we zelf aanwezig bij de Plus met onze mini’s.

Bij streekrestaurant de Hofkaemer in Bergeijk waren de ondernemers ook erg enthousiast. Tijdens de Qarc proeverij kwamen er vanuit de eigenaars en de kok al vele leuke ideeën tot stand! Waarschijnlijk vind je vanaf januari onze qarc producten terug op de kaart! Neem vast eens een kijkje op hun website

Verder komen er in 2013 twee nieuwe smaken bij; bosvruchten en vanille. De etiketten zijn af en liggen op dit moment bij de drukker. Vanaf januari vind je de nieuwe smaken bij de Jumbo in Hapert, Plus in Eersel en op de kaart bij de Buitenman en de Hofkaemer.