Producent van ambachtelijke boerderijzuivel van eigen weidemelk

We zijn een producent van ambachtelijke boerderijzuivel van eigen weidemelk. We beschikken over een kleinschalige moderne zuivelmakerij op het boerenerf.

Ons assortiment bestaat uit kwark, yoghurt en hangop variaties met als mogelijkheid een topcup met muesli of koekkruimels.

Authentiek maar toch modern

Onze boerderijzuivel wordt zo min mogelijk bewerkt en geproduceerd volgens strenge hygiëne normen. Dit wordt geborgd in ons kwaliteitssysteem volgens FSSC22000.

We ontwikkelen in samenspraak met onze klanten nieuwe producten; zo hebben we in samenwerking met zorginstellingen eiwitrijke zuivel ontwikkeld mét smaak. Dit zijn eiwitrijke vruchtenshakes en eiwitrijke vruchtenzuivel.

Onze productielocatie is ingericht voor kleine tot tot middelgrote producties. Producten kunnen gevuld worden in portiegroottes van 150 tot 500 ml of in bulkemmers van 5 of 10 kg en worden voorzien van co-label of private label.

Geïnteresseerd in onze zuivel?

Neem contact op via onze contactpagina om de mogelijkheden te bespreken of een proefpakket aan te vragen.

 

 

 

Een voorbeeld van een project met de zorg;

In 2023 is het project Toegevoegde korte waardeketen eiwitrijke zuivelproducten voor de zorgsector gestart. Binnen dit project werken het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ), Máxima MC, producent Qarczuivel en melkveebedrijf Ten Vorsel samen aan de ontwikkeling van nieuwe eiwitrijke producten voor patiënten. Ook wordt er gewerkt aan communicatiemiddelen om de patiënt te leren over het belang van gezonde voeding en eiwitinname tijdens het herstel.

Contact over dit project? Mail leonie@qarczuivel.nl

Dit project krijgt steun van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling (ELFPO): Europa investeert in zijn platteland.

Elisabeth ziekenhuis Maxima MC