Volg ons

Ons bedrijf

Wij wonen en werken met drie generaties op een kleine melkveehouderij met een eigen zuivelmakerij. Onze familieboerderij ligt op landgoed Ten Vorsel in Bladel. Hier werken wij dagelijks aan de beste echte boeren zuivelproducten.

Het begon in 1970…

met de melkveehouderij van de familie Van Zuilichem. In dat jaar vertrokken Cor en Dirkje van Zuilichem van Hilvarenbeek naar Landgoed Ten Vorsel in Bladel en startten het bedrijf. In 1993 is het bedrijf overgenomen door zoon Wim en zijn vrouw Mieke. Opa Cor is nog steeds actief met het brengen en halen van de koeien van de wei naar de stal.

in 2012 startte Leonie, dochter van Wim en Mieke met Qarczuivel

Geïnspireerd door zomerwerk bij boerderijen in Denemarken en Noorwegen, waar zuivelproducten van eigen melk werden gemaakt. Hier is haar passie voor zuivelproducten ontstaan. Thuis is ze in de keuken aan de slag gegaan met het maken van verschillende zuivelproducten. Na twee jaar testen en verbeteren startte de verkoop op streekmarkten en lokale winkels.

Daarna…

In 2017 heeft Leonie samen met partner Roel de oude kalverstal en hooischuur omgebouwd tot zuivel productieruimte. Hier maken we nu dagverse zuivel van onze eigen weidemelk.

Nu maken we onze echte boerderijzuivel voor retail, zorg en maaltijdboxen

We werken op kleine schaal en bewerken onze melk nooit onnodig. Dit zorgt voor de rijke smaak van onze producten. We maken onze producten alleen op bestelling, niet op voorspelling. Dit zorgt voor zo min mogelijk verlies van waardevolle producten en grondstoffen. We werken alleen samen met afnemers die direct in contact staan met de consument, zodat de keten van koe tot de consument zo kort mogelijk is.

Hier vindt u onze producten

Healthy fridge
Catharina ziekenhuis
Goei eete tilburg maaltijdbox
boerderijzuivel vrolijke koe
Alle berichten

23/05/2023

Qarczuivel is FSSC22000 gecertificeerd, maar wat houdt dat in?

Qarczuivel is sinds 2019 FSSC22000 gecertificeerd, maar wat betekent dat nu eigenlijk?

Lees verder