Volg ons

Contact

Heb je een vraag, suggestie of idee voor een nieuw toetje of smaakcombinatie? Wil je een keer een kijkje komen nemen op onze boerderij met een groep? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op!

Ons product in uw winkel, horecagelegenheid of zorginstelling? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden! Neem contact op met Leonie van Zuilichem.
    Eiwitrijke producten voor de zorg

    Qarc heeft de ambitie om te groeien tot een volwaardig kleinschalig boerenzuivelbedrijf. Sinds de start in 2011 werken we continue aan verbetering en verbreding van onze productrange. De huidige producten zijn reeds onderscheidend door de herkenbare verpakking, lokale handgemaakte productie en gebruik van pure ingrediƫnten zonder toevoegingen en korte keten. De focus op nieuwe producten ligt op eiwitrijke producten voor de zorg zodat patiƫnten met onze smaakvolle zuivel sneller herstellen. Om verder te kunnen groeien en om het melkveebedrijf verder te verduurzamen hebben we subsidie ontvangen vanuit het POP3 programma.

    Simpelweg genieten

    van overheerlijk handgemaakte toetjes