Kom meer te weten over... Raoul!

Kom meer te weten over… Raoul! πŸ§‘β€πŸŒΎπŸ„

Hoi, mijn naam is Raoul Frenken, 42 jaar oud en woon in Hooge Mierde. Ik ben getrouwd en we hebben samen een zoontje.

Wat doe je op het bedrijf?
Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het melkveebedrijf. Ook stuur ik werknemers en de zorgboeren van zorgboerderij Bij de Pinken aan. πŸ„
De werkzaamheden gedurende de week zijn; de gezondheid van de dieren in de gaten houden, de cijfers tegen het licht houden en overleg met verschillende adviseurs. Daarbij probeer ik samen met hen de zaak naar een nog hoger plan te brengen. Ook vind je me in de tractor voor de werkzaamheden op het land. 🌱🚜

Wat vind je het leukste om te doen?
De combinatie van alles; de afwisseling tussen vee en de werkzaamheden op het veld in de natuur. Daarnaast vind ik het een uitdaging om alles nog beter te laten verlopen op alle gebieden waar je mee te maken hebt op het melkveebedrijf.

Wat zijn je verdere hobby’s?
Wanneer ik niet aan het werk ben zit ik graag op de mountainbike en vind ik het leuk om in de tuin bezig te zijn. 🚲

Hoelang zit je al in het koeien vak?Al heel wat jaren! Weet je dat als kind mijn eerste woordje boer was? πŸ˜€

#evenvoorstellen #melkveebedrijf #zorgboerderijbijdepinken #bladel #qarczuivel #boeren #boerderijleven #tussendekoeien #dagvers #landgoedtenvorsel #tenvorsel