Op 27 november was de 42e zuivel- en kaaskeuring van Zuid Nederland. Het was een fantastische dag op ons eigen landgoed Ten Vorsel, waar we de keuring dit jaar mochten hosten. Samen met collega-kaasmakers uit Zeeland, Brabant en Limburg hebben we genoten van een dag vol passie voor zuivel en kaas.
Zowel de kazen als de zuivel worden blind geproefd door keurmeesters. Zij keuren de producten op uiterlijk, structuur, smaak en geur. Na de spannende prijsuitreiking hebben we onze collega’s een kijkje gegeven in onze productieruimte en vrijloopstal.
Onze volle kwark en Griekse yoghurt werd bekroond met de hoogste eer. En dat is niet voor niets! De keurmeesters waren lovend over de smaak, structuur en geur van onze producten.
Het is fantastisch om te weten dat onze klanten elke dag kunnen genieten van deze bekroonde kwaliteit. Wil jij zelf ervaren waarom onze zuivel zo bijzonder is? Kom dan eens langs op onze boerderij!”