Volg ons

Binnenkort hebben we nieuwe maandsmaken voor onze kwark!

Het is een erg drukke maand geweest voor Qarc. Begin van oktober begon de week van de smaak waar we voor Meander in Eindhoven hangop hebben gemaakt. Deze hebben we gemixt met aardbeien van de brandevoortse hoeve uit Helmond. 100% streekproduct dus!

Sinds twee weken liggen onze toetjes bij de c1000 in Eersel. Hier zijn we begonnen met een driedaagse demo. We hebben heel veel enthousiaste reacties op ons product ontvangen. De kinderen vonden vooral de koe die we mee hadden genomen erg interessant!

We zijn daarnaast ook begonnen met het leveren van Qarc aan het Elkerliek ziekenhuis in Helmond. Deze wordt op dit moment geserveerd in het personeels restaurant.

Daarnaast zijn we bij bakkerij Adams in Bladel langsgeweest om te kijken of zij de kruimels die we gebruiken voor de bodems aan kunnen leveren. Na een aantal smaaktesten uitgevoerd te hebben met het proefpanel was iedereen het erover eens; Bakkerij Adams moet de kruimels gaan leveren!
Het voordeel hiervan is dat de koekbodem nog maar uit een 4 tal ingredienten zal bestaan; meel, boter, suiker en een snufje zout. Dit betekent dat ons toetje nu geheel vrij is van toevoegingen en hier zijn we heel trots op!

Onze ontwerper heeft de etiketten voor de nieuwe maandsmaken ontworpen. Deze worden op dit moment gedrukt door Megaflex in Bladel en binnenkort zul je een van de maandsmaken in het schap vinden! We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden, dus laat vooral een berichtje met je mening achter op ons gastenboek!